Verksamheten kommer bedriva japansk restaurang- och cateringverksamhet samt bisysslor som matlagningskurser, specialevent och dryckesprovningar.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 31 845 | 28 773 | 6 223 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 517 | 4 937 | 1 208 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 537 | 4 936 | 1 208 |
Årets resultat (tkr) | 5 192 | 3 108 | 1 024 |
Summa tillgångar (tkr) | 14 877 | 13 444 | 11 419 |
Antal anställda | 16 | 16 | 13 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 31 845 | 28 773 | 6 223 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 517 | 4 937 | 1 208 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 537 | 4 936 | 1 208 |
Årets resultat (tkr) | 5 192 | 3 108 | 1 024 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 509 | 7 349 | 8 275 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 8 368 | 6 095 | 3 144 |
Tillgångar (tkr) | 14 877 | 13 444 | 11 419 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 6 520 | 4 229 | 1 120 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 250 | 4 050 | 8 619 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 107 | 5 165 | 1 679 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 14 877 | 13 444 | 11 419 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 2 500 | 1 000 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 16 | 16 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 990 | 1 798 | 479 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 20.5% | 17.2% | 19.4% |
Soliditet | 43.8% | 31.5% | 9.8% |
Kassalikviditet | 123.7% | 105.3% | 164.7% |
Myd Restaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Myd Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Verksamheten kommer bedriva japansk restaurang- och cateringverksamhet samt bisysslor som matlagningskurser, specialevent och dryckesprovningar.